HR-Dienstverlening

De dames van HR verzetten bergen. Op het gebied van personeel en organisatie brengen wij graag structuur aan, komen wij met nieuwe ideeën en zorgen wij ervoor dat de zaken goed geregeld worden. Dit doen wij in de vorm van HR-abonnementen en project-ondersteuning. Daarnaast geven wij HR advies op maat, want geen enkele organisatie is hetzelfde.

De Dames van HR helpen bij:

HR- & Salarisadministratie

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is heel begrijpelijk, want HR- & Salarisadministratie gaat gepaard met een hoop wetten en regelgeving (die steeds weer veranderen). Als werkgever heb je vaak geen tijd om je daar mee bezig te houden. Daarom doen wij dat voor je. De Dames van HR zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen voor inzicht en informatie passend bij jouw organisatie.

Geïnteresseerd in onze HR-abonnementen?

Neem direct contact op

HR Advies & Strategie

Ligt de focus van jouw organisatie op groei en ontwikkeling? Met goede HR kun je dit doel op talloze manieren realiseren. Want het zijn uiteindelijk de mensen in je onderneming die zullen moeten bewegen. De Dames van HR zorgen voor die beweging door een creatieve, analytische en goed onderbouwde HR te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan vormgeving van personeelsbeleid, creatieve arbeidsvoorwaarden of toepassing van de juiste subsidies en regelgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

HR Structuur & Analyse

Loopt het op HR gebied niet zo lekker in je organisatie? Dan is het belangrijk dat er orde op zaken gesteld wordt. Want met een heldere structuur en goede communicatie kun je een hoop verbeteren. De Dames van HR helpen je om het huidige HR beleid goed op poten te zetten en brengen structuur aan jouw organisatie. Samen bepalen wij een goede strategie voor het bedrijf, waarmee je een bewuste omgeving voor je personeel creëert. Met als het ultieme doel: groei van de organisatie.

Behoefte aan structuur?

Neem direct contact op

De dames van HR ondersteunen in het werkgeverschap in de breedste zin van het woord.

Behoefte aan structuur?